<div>
-tag, istedet for en tabel, til at lave de enkelte elementer i grafen. Dette betyder samtidig at style-sheetelementet GrafHoejre
er udfaset, og skal i fremtiden representeres af td.tdB
.
ZIP Stat har en lang liste af funktioner, og de vil alle være beskrevet i dette dokument. Følgende er en liste over dem alle, med en kort beskrivelse.
<BODY>
tag
ZIP Stat er gratis at bruge for alle, og der vil ikke bliver sat nogle grimme reklamebannere på hverken din hjemmeside eller statistikside. ZIP Stat Pro kommer derimod til at koste lidt - jeg regner med det kommer til at koste ca. 100 kr. for 2 år - men lige nu kan du få det gratis (se mere om dette). Jeg har dog ikke fundet en rentabel betalingsmetode, så indtil videre ser det ud til man kommer til at skulle betale pr. check eller sende pengene med posten.
Når du tilmelder dig ZIP Stat acceptere du automatisk disse regler. Da du ikke har skrevet under på dem er de ganske vist ikke juridisk holdbare, så jeg kan ikke slæbe dig i retten, men til gengæld kan jeg smide dig ud af ZIP Stat hvis det skulle blive nødvendigt. Men hvis du bare holder ganske almindelig god moral, er der ingen problemer, og skulle du komme til at overtræde noget ved et uheld, sker der ikke noget ved det, hvis du reagere på min henvendelse inden for en uges tid, og opfylder de brudte regler.
Denne beskrivelse gælder både for statistikken med grafer, for den i ren tekst, samt den man får med e-mail. Dog er der en smule forskel på den grafiske udgave, og tekst/e-mail udgaven. Det drejer sig primært om rækkefølgen på kolonnerne, samt at der jo ikke er grafer i de to seneste udgaver.
I denne liste vises diverse statistikker, der kun består af et enkelt tal. Først er der en kort beskrivelse, så er selve tallet der, og endelig kommer der en dato der har relevans for tallet, f.eks. sidst det blev nulstillet. Fra oven er der følgende:
De mest relevante tal er fremhævet med fed, så de er lettere at få øje på i en fart. Først vises hvor mange procent af sidens hits der plejer at komme før det pågældende tidspunkt. Så vises der hvor mange hits der sandsynligvis vil komme i løbet af den pågældende dag, og dernæst vises der hvor mange hits sammenlagt vil blive i slutningen af dagen. Til sidst vises der hvor mange hits der vil ydligere vil komme den pågældende måned samt hvor mange hits siden så når op på, når denne måned er slut.
Alle beregninger går ud fra, at dine besøgende kommer på de samme tidspunkter og ugedage, som de hidtil har kommet på. Plejer halvdelen af de besøgende f.eks. at komme før kl. 12, men af en eller anden grund pludselig først kommer kl. 16, vil det indtil kl. 16 se ud som om der ikke kommer ret mange den dag. Dette gælder også omvendt, og kan oftest ses lige efter kl. 24, hvor det kan se ud som om der kommer 100 gange flere end der plejer, uden der nødvendigvis gør det. Prognoserne skal tages som vejrudsigten - nogle gange viser den lidt mere, andre gange lidt mindre, men lader man være med at tage dens eksakte ordlyd for gældende, passer den rimelig godt.
Viser hvor mange besøgende der har været de enkelte måneder. Den aktuelle måned er markeret (dvs. med fed).
Viser hvor mange besøgende der har været på de enkelte dage i den seneste måned. Den aktuelle dag er markeret.
Her kan du se hvor mange besøgende der har været i de enkelte timer. I modsætning til ovenstående nulstilles dette ikke automatisk når man går fra én time til en anden, men i stedet tællers der bare videre på tallet fra de foregående dage. Det betyder, at du reelt ikke kan bruge feltet "Hits" til noget, men til gengæld kan du se på grafen hvornår folk kommer. Har du haft nogle tusind hits kan du med lidt held se hvornår folk har f.eks. frokostpause, kører hjem, spiser aftensmad og går i seng.
Viser hvilke ugedage dine besøgende kommer. Lige som ovenstående bliver denne ikke automatisk nulstillet, så du kan reelt kun bruge graferne til noget. Alt efter dit publikum, kan du f.eks. se at folk måske går tidligt hjem om fredagen (eller i byen), tager ikke på arbejde i weekenden, og mandag er man også lidt sløv, så her bliver det heller ikke til så meget websurfing.
Her kan du se hvilke topdomæner dine besøgende har haft. Et topdomæne er de 2-3 bogstaver efter det seneste punktum i et domæne, f.eks. i www.zip.dk er "dk" topdomænet, i www.netscape.com er "com" topdomænet, og i www.linux.org er "org" topdomænet. Jeg har lavet en lille liste over hvad nogle få af dem betyder:
.dk
står for Danmark, og benyttes af folk og virksomheder i Danmark.
.com
benyttes af kommercielle foretagender, ofte amerikanske virksomheder eller almindelige amerikanere, men kan i princippet benyttes af alle.
.org
betyder det er en organisation.
.gov
er fra den amerikanske regering, og mil er fra det amerikanske militær. Man har snakket om at nedlægge disse, fordi de ikke er særlig brugte, da alle og enhver jo ikke kan bruge dem.
.edu
benyttes af uddannelsesinstitutioner, ofte i USA.
.se
står for Sverige, og benyttes af folk og virksomheder i Sverige.
.no
står for Norge, og benyttes af folk og virksomheder i Norge.
.de
står for Tyskland, og benyttes af folk og virksomheder i Tyskland.
Dette er kun en brøkdel af topdomæne, og du vil med høj sandsynlighed se mange, eksotiske topdomæner.
Her kan du se de 100 seneste (forskellige) domæner, folk der har besøgt din hjemmeside har haft. Et domæne er f.eks. zip.dk, worldonline.dk eller get2.net.dk. Det vil ofte være nogle af de store internetudbydere der er i toppen, og en masse forskellige i bunden. Det er kun de 30 sidst forskellige domæner der registreres (kan sættes op hvis du har ZIP Stat Pro), dvs. hvis de seneste 100 besøgende ikke har haft et bestemt domæne på listen, ryger det ud. Dette er fordi der ellers meget hurtigt vil hobe sig en meget lang liste af domæner op (den vil måske være 4-5 skærmbilleder lang), og disse vil du oftest ikke kunne bruge til noget som helst. De fylder altså kun op, og så er det bedst at slette dem fra starten.
Denne graf viser, hvilke browsere folk der har set din side, har benyttet. Browserene vises med navn og hovedversion, dvs. f.eks. kaldes Netscape ver. 4.67 for "Netscape 4.X". Browsere der ikke vil fortælle hvem de er, bliver registreret under "Andre browsere".
Denne statistik tælles hele tiden op, indtil du vælger at nulstille den. Du kan benytte den, hvis du ønsker at benytte browserspecifikke funktioner, såsom Netscapes <BLINK>
, og vil se om folk virkelig kan se det, eller om de måske får en fejlbesked, hvis det f.eks. er JAVA-script. Du skal dog være meget varsom med at benytte funktioner der kan genere nogle besøgende. Selvom 5% måske ikke lyder af så meget, er det alligevel 1 ud af 20 personer det drejer sig om, så alt efter hvor alvorlige gener folk med den "forkerte" browser får, vil jeg anbefale at du først ignorere dem helt hvis de står for under 0,5% af hitsene. Er der mere, må du f.eks. i JAVA-scripts til at teste for browsernavne og versioner, så scriptet kun bliver afviklet på browsere der ikke giver en fejlmeddelelse.
Her kan du se hvilke styresystemer dine besøgende benytter. Hvis browseren ikke ville oplyse styresystemet, bliver det registreret under "Andre styresystemer".
"Windows 3.1/95 - 16 bit" betyder enten Windows 3.x eller den første udgave af Windows 95. "Windows 95" betyder enten Windows 95 OSR2 (de senere udgaver) eller Windows 98. Windows 2000 vil enten blive registreret som Win 95 eller Win NT, alt efter om det er en version der bygger på DOS kernen, eller Win NT kernen. "UNIX-Linux" betyder Linux - grunden til der står "UNIX" er, at Linux er en unixklon.
Under dette punkt kan du se, hvilket sprog dine besøgendes browser bruger. Det skal her bemærkes, at mange benytter engelsksprogede browsere, fordi de altid indeholder de seneste opdateringer og funktioner. Derfor kan engelsk (amerikansk engelsk eller britisk engelsk) sagtens fordeles ud over de øvrige registrerede sprog, hvis din side er på dansk. Hvis den er på engelsk, og ikke har nogen speciel interesse for danskere, vil antallet af amerikanere, englændere ol. dog være så højt, at man skal sammenligne disse tal med statistikken over topdomæner, hvis man skal fastslå de besøgendes nationalitet; men da .com
domæner mm. ikke altid er fra amerika, kan man dog heller ikke sige noget med absolut sikkerhed.
Her kan du se hvilke skærmopløsninger dine besøgende har brugt. Hvis browseren ikke ville opgive dette, registreres det under "Andre".
Du kan benytte oplysningerne om skærmopløsning hvis din side er bygget op af meget grafik. Det er f.eks. rart at man kan designe den til en højere opløsning end 640x480, hvis størstedelen af ens besøgende har meget høje opløsninger. Der er dog en række ting der er værd at huske på:
Konklussionen er altså, at det nok alligevel ikke er en så god idé at designe til specifikke opløsninger, men vil du alligevel, har du da et hjælpe middel her.
Denne statistik viser hvor mange farver dine besøgendes skærme kan vise. Da dette altid måles i "bit", dvs. hvor mange 1-taller og 0'er der skal til at beskrive dem, er det også i bit de er angivet. Man kan oversætte antal bit til antal farver, ved at sætte antal bit ind i denne formel, hvor "n" er antal bit: antal farver = 2n. Jeg har regnet de mest almindelig antal bit ud, og indsat dem i nedenstående skema.
Antal bit | Antal farver |
---|---|
4 | 16 |
8 | 256 |
16 | 65.536 |
24 | 16.777.216 |
32 | 4.294.967.296 |
Modsat skærmopløsninger, kan du være sikker på at det opgivne antal farver kan vises.
Her vises hvor mange af dine besøgendes browsere der understøtter JAVA (ikke JAVA-script). Dette benyttes i websammenhæng i form af såkaldte "JAVA-appletter".
"Ja" betyder at browseren understøtter JAVA. "Ved ikke" betyder at browseren ikke ville opgive det, så selvom det kunne betyde både "Ja" og "Nej", betyder det ofte "Ja". Nej betyder, at browseren enten ikke understøtter JAVA, eller også har den besøgende slået det fra. Det seneste er mest sandsynligt, da mange browsere uden JAVA-understøttelse vil blive registreret under "Ved ikke".
Med ZIP Stat følger der 50 tællere (med ZIP Stat Pro får du så mange du vil have). For hver tæller, kan du få registreret hvor mange besøgende der har været på en bestemt side (html fil), siden den sidst blev nulstillet. Tællerene er sorteret efter hvor mange hits de har fået (højeste først), og står angivet med både deres nummer og navn. Se mere under rediger tællere.
Her kan du se, hvor mange af dine besøgendes browsere der understøtter JAVA-script. Ja betyder at de kan vise JAVA-script, mens nej betyder at det enten ikke er understøttet, eller også er det slået fra.
Denne statistik, viser hvilke sider dine besøgende bevælger sig imellem. Hvis der f.eks. står side1.html-<side2.html
, betyder det, at den besøgende har klikket på et link på side1.html
, som har ført vedkommende til side2.html
. Står der ikke noget til venstre for pilen, f.eks. -<side2.html
betyder det, at det er den side den besøgende først kom ind på. Der registreres som standard de seneste 50 bevægelser.
Med kliktællere, kan du se hvor mange der har klikket på enkelte links, du selv vælger. Du har op til 50 af disse kliktællere (du har alle dem du vil have med ZIP Stat Pro).
Denne statistik er en af de mest populære. Her registreres nemlig de adresser folk er kommet fra, for at komme ind på din hjemmeside. Så kan du se hvilke sider der har links til din side, og evt. lave en aftale med nogle af de bedst placerede, om at du får dit link endnu bedre placeret.
Som det er med flere statistikker, vil mange af referencesiderne kun optræde én gang, og dermed kun forringe overblikket. Grunden til dette kan dels være folk der kommer fra eksotiske søgemaskiner du praktisk talt aldrig får besøgende fra, det kan være sider der meget ofte skifter deres links ud, det kan være sider med tilfældige links og endelig er der nogle browsere der opgiver adressen på den side folk er på, selvom de har indtastet (eller via bookmarkket) din hjemmesideadresse, og det betyder at dit link aldrig har været på den pågældende side. Derfor registreres der kun de 50 seneste forskellige referencesider, men har du ZIP Stat Pro kan du sætte dette tal op efter behov.
Af samme grund som ovenstående, vil den del af internetadresser der kommet efter et evt. ? ikke blive registreret. ?-tegnet benyttes oftest i forbindelse med søgemaskiner, og da disse, og søgeordene, registreres særskildt og informationerne efter ?-tegnet så bare fylder op, og hindre at man kan se hvor mange der kommer fra den enkelte søgemaskine, slettes det.
Under dette punkt registreres hvilke søgeord folk har benyttet til at finde din hjemmeside med. Dette er utrolig nyttigt, når du skal angive søgeord hos søgemaskiner som f.eks. Yahoo, hvor du kun har et begrænset antal til rådighed. Det er dog kun de søgemaskiner ZIP Stat understøtter, der registreres søgeord fra. Se denne liste under søgemaskiner.
Lige som med f.eks. referencesider, hober søgeord sig hurtigt op, og da de fleste kun er registreret 1 eller 2 gange, er de kun med til at fylde op, og ødelægge overblikket. Derfor er det kun de 100 seneste forskellige der bliver registreret (det er nu også ret mange).
Ligesom der bliver registreret søgeord, bliver der også registreret hvilke søgemaskiner, folk har er kommet fra til din hjemmeside. Af tekniske årsager, er det kun søgemaskiner der er understøttet af ZIP Stat der registreres. For tiden drejer det sig om følgende, men har du opdaget en ZIP Stat ikke understøtter, skal du være velkommen til at skrive til zipstat@zip.dk med adressen til søgemaskinen.
Søgemaskiner understøttet af ZIP Stat:Med ZIP Stat får du også en såkaldt "voteserver", dvs. du kan oprette spørgsmål, angive nogle mulige svar, og så kan folk stemme på det svar de synes er rigtigt. Se under rediger spørgsmål hvordan du opretter og ændre spørgsmål. Du har som standard mulighed for at oprette op til 10 spørgsmål med op til 10 svarmuligheder i hver (med ZIP Stat Pro kan du oprette så mange du vil), men på statistiksiden bliver der kun vist spørgsmål der indeholder tekst, hvilket også gælder svar.
Her kan du se en række data om de 20 seneste besøgende (med ZIP Stat Pro kan du sætte dette tal så højt du vil). Det drejer sig om oplysninger om hvilken browser og styresystem (OS) den besøgende har, hvad vedkommendes IP-adresse og domæne er, hvilket tidspunkt den besøgende kom på, hvad vedkommendes skærmopløsning og farvedybte er, hvilket sprog vedkommendes browser er på, og endelig adressen til den side hittet blev registreret på, og den side den besøgende kom fra. Af tekniske årsager, vises denne statistik ikke i statistikken i ren tekst, samt den der sendes med e-mail.
Nederst på den normale statistikside, vil du altid have dette panel. Trykker du på en statistiks navn, vil kun denne statistik blive vist. Når kun én statistik vises, vil du kunne benytte linksne "Frem" og "Tilbage", til at skifte mellem statistikkerne.
Trykker du på linket "Alle", vises alle statistikkerne, og trykker du på linket "Vis reste", bliver de statistikker der ikke vises nu, vist. Vil du se mere end én statistik ad gangen, men ikke dem alle, kan du sætte hak i kasserne ud for statistikkernes navne, og trykke på knappen "Vis valgte".
Ønsker du at se alle statistikkerne som ren tekst, kan du vælge linket "Vis alle som ren tekst", men ønsker du kun nogle bestemte, kan du vælge dem ved at sætte hak i kasserne ud for deres navne, og trykke på linket "Vis valgte som ren tekst".
På brugerområdet kan du ændre alle ting du indtastede da du registrerede dig, du kan nulstille alle dele af din statistik særskildt, du kan lave den kode du skal have på din hjemmeside for at ZIP Stat kan virke og meget mere. Du finder et link til brugerområdet i toppen af alle sider på ZIP Stat. Når du trykker på linket til brugerområdet, bliver du bedt om at indtaste dit brugernavn og adgangskode. Husk at der er forskel på store og små bogstaver for både brugernavn og kodeords vedkommende! Har du glemt dit kodeord, kan du se mere på logindskærmen til brugerområdet.
På brugerområdet er skærmen delt i to spalter: En smal spalte til venstre, og en bred til højre. I den smalle spalte er der links til alle de funktioner du har adgang til. Du kan se en nærmere beskrivelse i dette afsnit. I den højre spalte kommer skærmbillederne til de enkelte funktioner, når du trykker på linksne. Når du har foretaget en ændring, skal du trykke på "Gem" knappen i bunden, og hvis du fortryder dine ændringer inden du trykker på "Gem" knappen, kan du trykke på "Nulstil", og så vil dine ændringer blive annulleret.
Ønsker du beskrivelser af hvad de enkelte elementer gør, kan du altid klikke på de blå eller hvide spørgsmålstegn der er ved siden af dem. Så kommer der en boks op med en nærmere beskrivelse. Har du et problem eller spørgsmål du hverken kan få løst ved hjælp af spørgsmålstegnene eller denne manual, skal du være velkommen til at skrive til . Jeg vil dog anmode om, at først leder efter svaret i denne manual før du skriver til mig - skal jeg sidde og svarer personligt på problemer hvis løsninger står lige her er der mindre tid til folk med rigtige problemer.
Brugerområdet findes i to udgaver: En simpel og en avanceret. I den simple udgave, er kun de vigtigste funktioner til rådighed, hvorved det er meget lettere at overskue. Flere funktioner, såsom kodeord på statistiksiden og generering af obligatorisk kode, er envidere gjort meget simplere. Man har ikke de samme muligheder som i den avancerede udgave, men til gengæld er det lettere at bruge.
Du kan let skifte mellem simpelt og avanceret brugerområde - du benytter bare linket i bunden af menuen til venstre. Brugerområdet vil automatisk huske hvad du brugte seneste gang, men da oplysningen lagres på din computer (i en såkaldt "cookie"), vil indstillingen kun gælde for den browser på den computer du foretog indstillingen for. Ulempen er naturligvis, at hvis du skifter mellem flere computere, skal du evt. skifte brugerområde på dem alle, men hvis I er flere der skal bruge brugerområdet, kan I have hver Jeres indstilling.
Her kan du ændre de oplysninger du indtastede da du tilmeldte dig (dog ikke kodeord - se rediger kodeord). Det er også her du kan slette din ZIP Stat konto, hvis du ikke ønsker at benytte ZIP Stat længere. Det er lidt besværligt at gøre, men det er for at sikre du ikke kommer til at slette alle dine statistikker med et forkert musseklik. På siden er der en vejledning i hvordan du skal gøre.
,
), og ikke fx. "komma mellemrum". Skriver du andet end komma'et, spilder du kun det antal tegn du har til rådighed. Et eksempel på søgeord kunne være "zipstat,statistik,gratis,tæller,private,virksomheder
".:
. En side bør kun placeres i en kategori hvor den hører naturligt til, og helst i en så specifik underkategori som muligt. Administratoren kan uden at give besked til sideejern flytte siden til en anden kategori, hvis han mener siden passer bedre til denne kategri. Dette sker oftest i forbindlese med oprettelse af underkategorier. Du er naturligvis altid velkommen til at foreslå en underkateogri.Husk at trykke på "Gem" knappen for at gemme dine ændringer!
Hvis du ikke selv vil registreres når du er inde på din hjemmeside, kan du undgå dette på to måder:
Dette er den letteste og mest brugte metode. Du går bare ind på siden "Indstillinger" på brugerområdet, og sætter kryds i kassen "Tæl aldrig mig med i min statistik". Informationen bliver gemt i en såkaldt "cookie", og gælder kun for den browser på den computer du har krydset af med. Denne cookie gemmes nemlig af browseren på din computer, så i de tilfælde hvor denne kan blive slettet, er du nød til at krydse af igen. Det kan fx. være hvis du opgradere dit styresystem, eller når den automatisk bliver slettet, hvis du ikke har besøgt dine sider i 140 dage.
Når du selv går ind på din hjemmeside, kan det være du ikke selv vil registreres af ZIP Stat, f.eks. hvis du er ved at teste noget. Dette kan løses ved at du, inden du går ind på din egen hjemmeside, går ind på linket http://www.zip.dk/cgi-bin/zipstat/ignorer.cgi?dit_brugernavn, hvor "dit_brugernavn" svarer til dit brugernavn. På ZIP Stat (på siden "Indstillinger" er linket udfyldt med dit brugernavn - klar til brug). Når du går ind på det link registrere ZIP Stat nemlig din IP-adresse, og da denne er unik for dig, kan ZIP Stat lade være med at tælle alle hits med den med, og da kun du har den, er det kun dig der bliver ignoreret.
Ønsker du ikke at benytte metoden med IP-adressen (læs mere i næste afsnit), kan du i stedet sætte kryds i kassen "Tæl aldrig mig med i statistikken", som befinder sig umidelbart efter ovennævnte adresse på siden "Indstillinger". Når du trykker på "Gem" knappen, vil din browser huske på at du ikke vil tælles med (via cookies), men dette virker kun i den browser du har gjort det i - fx. hvis du både tester din side i Netscape, Opera og Mozilla, er du nød til at gå ind på siden og "sætte denne cookie" hele tre gange.
Hvis du ikke har en fast IP-adresse (hvis du har fast IP-adresse ved du det sikkert) kan det godt være lidt besværligt at vælge linket i dine bookmarks eller favoritter. Derfor anbefaler jeg at du angiver det som startside i din browser. Startsiden er den side browseren slår op på hver gang du starter den, og dermed vil du altid blive ignoreret af ZIP Stat. Men nu kan det jo være, du har en startside i forvejen du ikke vil af med, men så skriver du bare adressen til den i boksen der hedder "Send-videre adresse". Så vil du blive sendt videre til den adresse hver gang du benytter dig af ovenstående link; og det går så hurtigt du ikke engang opdager det!
Hvis du ikke ved hvordan du ændrer din startside, har jeg lavet en lille forklaring, til to af de mest populære browsere.
I selve browseren vælger du menuen Rediger/Edit. Her vælge du punktet Præferencer/Perferences. Så vælger du kategorien Navigator. Hvis der står noget i feltet Adresse/Adress, skal du skrive det i kassen mærket Send-videre adresse (her på siden). Nu skriver du http://www.zip.dk/cgi-bin/zipstat/ignorer.cgi?dit_brugernavn
i kassen Adresse/Adress (i Netscape), og trykker OK. Så trykker på Gem-knappen her på siden, og så virker det!
I selve browseren vælger du menuen Vis/View. Her vælger du punktet Internet-indstillinger/Intenret-options. Derefter vælger du fanen Generet/General. Hvis der står noget i feltet Adresse/Adress, skal du skrive det i kassen mærket Send-videre adresse (her på siden). Nu skriver du http://www.zip.dk/cgi-bin/zipstat/ignorer.cgi?dit_brugernavn
i kassen Adresse/Adress (i IE), og trykker OK. Så trykker på Gem-knappen her på siden, og så virker det!
Du har her mulighed for at forøge den tæller der tæller antal hits på hele siden seneste nulstilning. Hvis du gør det, vil det stå på statistiksiden, og det vil ikke påvirke tælletallet på toplisten. Du kan skrive et negativt tal, ved at sætte et "-" (minus) foran tallet.
Hvis du ikke vil have andre til at se din statistikside, kan du sætte kodeord på den. I avanceret visning gøres dette ved at du i den kasse der er ud for punktet "Kodeord til statistiksiden", skriver de kodeord du vil have. Der skal være ét kodeord pr. linie. Du kan så give dem til folk, og når de så prøver at gå ind på din statistikside, vil de blive bedt om at indtaste det.
Du slår "kodeord på statistiksiden" til ved at skrive mindst ét kodeord i kassen, og du slår det fra ved at fjerne alle kodeord (også mellemrum, ekstra linier ol.) fra den.
Husk, at der er forskel på store og små bogstaver, og fordi alle computere ikke benytter samme måde at skrive specialtegn på, er den en god idé kun at benytte bogstaverne a-z (store og små), samt tal, bindestreg og mellemrum.
I simpel visning, vil der kun være en lille boks, hvor du skal sætte kryds om der skal være kodeord på statistiksiden eller ej.
Har du oprettet en række kodeord i den avancerede udgave, og skifter til den simple, bliver kodeordrene alle bevaret. Men hvis du fjerner krydset i kassen, i den simple udgave, bliver alle kodeordrene slettet.
Hvis du har ZIP Stat Pro, er der endnu flere ting du kan ændre på. Ønsker du at bruger standardværdien, skal du bare lade være med at skrive noget i de enkelte bokse, eller evt. slette hvad der står i dem.
<BODY>
tagget kan du angive f.eks. farven på tekst, links, baggrund (evt. som billede) mm. Ønsker du at benytte et andet <BODY>
tag på statistiksiden, end det der benyttes som standard, skal du bare skrive indholdet af det <BODY>
tag du ønsker. Hvis du ikke skriver noget, benyttes standardindholdet.<BODY>
tagget kan give, har du også mulighed for at benytte Casading Style Sheets til at ændre dens udseende. Dette foregår ved at du angiver internetadressen til en .css
fil, som skal ligge på din egen hjemmeside, og den vil der så blive henvist til. På statistiksiden benyttes class
attributten, og under denne tabel, er der en liste over hvad alle class
attributterne henviser til.class
attributter til statistiksidenDisse kan kun benyttes hvis du har ZIP Stat Pro. Se oven over under Link til CSS-fil
Værdi | Beskrivelse |
---|---|
.enkelttabel | Tabellen med de enkeltstående statistikker |
.enkeltA | Cellerne med overskrifter (første række) i ovenstående. |
.enkeltB | Resten af cellerne i ovenstående. |
.boldstatbeskrivelse | Den fede tekst i prognosen. |
.stattabel | Tabellerne med grafer, samt info om de seneste besøgende. |
th.thA | Overskrifterne i de to første kolonner, i tabellerne med grafer. |
th.thB | Overskrifen over graferne, i tabellerne med grafer. |
td.tdA | De to første celler, i tabellerne med grafer. |
td.tdB | Cellen med grafen, i tabellerne med grafer. Dækker også området til højre for de enkelte elementer i graferne. |
.GrafVenstre | Tabelcellen der udgør den synlige del af en graf. |
th.sinfo | Cellerne med første række overskrifter, i tabellen med info om de seneste besøgende. |
th.sbinfo | Cellerne med anden række overskrifter, i tabellen med info om de seneste besøgende. |
td.sinfo | Rækkerne i ovenstående, der indeholder div. statistikker. |
td.sbinfo | Rækkerne i ovenstående, der indeholder referenceside og den aktuelle side. |
Til spørgsmålskoden - kan benyttes af alle | ||
---|---|---|
spover$n (fx.: spover2) | Den tekst spørgsmålene er skrevet med*) | *)$n er nummeret på det enkelte spørgsmål/svar. Hvor $n står for et svarnummer gælder værdien 0 for det punkt hvor der står " - Vælg svar - " i boksen. fx.: spesel0. |
spsel$n (fx.: spsel4) | Rullegardinboksen spørgsmålene står i*) | |
spseltxt$n (fx.: spseltxt1) | De enkelte punkter i ovenstående*) | |
spsubmit | Knappen man skal tykke på for at svare. |
Denne tabel viser hvad de gamle id koder, nu hedder.
Før (id= ) | Ny (class= ) |
---|---|
statoverskrift | .statbeskrivelse |
statbeskrivelse | .statbeskrivelse |
boldstatbeskrivelse | .boldstatbeskrivelse |
stacodeabel | .enkelttabel |
td1 , td2 , td3 | td.tdA |
td4 | td.tdB |
font1 , font2 , font3 , font4 | Indstilles i de to ovenstående. |
enkeltA1 , enkeltA2 , enkeltA3 | enkeltA |
enkeltAF1 , enkeltAF2 , enkeltAF3 | Indstilles i ovenstående. |
enkeltB1 , enkeltB2 , enkeltB3 | enkeltB |
enkeltBF1 | Indstilles i ovenstående. |
lilletekst | Udfaset |
Llink | Udfaset |
sp | Uændret |
sv | Uændret |
detaltabel | Slået sammen med de øvrige tabeller til .enkelttabel |
X1 , X2 , X3 , X4 , X5 , X6 , X7 , X8 | th.sinfo |
XF1 , XF2 , XF3 , XF4 , XF5 , XF6 , XF7 , XF8 | Indstilles i ovenstående |
X9 , X10 | th.sbinfo |
XF9 , XF10 | Indstilles i ovenstående |
Z1 , Z2 , Z3 , Z4 , Z5 , Z6 , Z7 , Z8 | td.sinfo |
ZF1 , ZF2 , ZF3 , ZF4 , ZF5 , ZF6 , ZF7 , ZF8 | Indstilles i ovenstående |
Z9 , Z10 | td.sbinfo |
ZF9 , ZF10 | Indstilles i ovenstående |
Hvor flere tags har samme beskrivelse, har jeg skrevet dem op på samme linie, adskilt af et komma. Hvis du er i tvivl om hvor et tag bruges, kan du prøve at kigge i HTML'en til statistiksiden.
Du har her mulighed for selv at bestemme hvordan andre skal have adgang til dine statistikker. Sammen med et kodeord på statistiksiden og ved ikke til tilmelde din side indekset kan du på den måde helt forhindre andre i at se noget som helst fra din statistik.
Du kan spærre følgende:
Du kan her vælge ikke at komme med på toplisten.
Du kan her vælge at man ikke skal kunne få fat i dine statistikker via javascript-stats, og dermed også ministatistikken. Denne spærring gælder endvidere for statistikpanelet, som dog er udfaset til fordel for ministatistikken.
Forsøges det alligevel at benytte javascript-stats, udskrives der en fejlmeddelelse, på det sted hvor javascript-statskoden befinder sig, som kort forklarer hvordan man tillader brug af javascript-stats.
Den grafiske tæller, eller "gammeldags tæller", kan vise tælletallene for hele siden, samt tælletallene for de enkelte tællere. Du her kan forhindre at disse statistikker vises i den grafiske tæller.
Forsøges det alligevel at benytte den grafiske tæller, vises der er meget bredt billede med en fejlmeddelelse, der kort forklarer hvordan man tillader brug af den grafiske tæller.
Du kan her selv bestemme hvilke typer nyhedsbreve du ønsker at modtage fra ZIP Stat. Du kan også vælge slet ikke at modtage nyhedsbreve overhovedet. Det vil jeg dog ikke anbefale, fordi nogle af nyhedsbrevene er en god måde altid at kende til de nyeste funktioner på ZIP Stat.
Du kan vælge, og fravælge, nyhedsbreve i følgende kategorier:
Jeg vil anbefale at du som et minimum vælger nr. 1, men nr. 2 er også godt at modtage. Disse to holder dig altid opdateret med de nyeste funktioner på ZIP Stat. Resten kan du efter min mening vælge efter behag.
Med mail stats, kan du på op til 30 selvvalgte tidspunkter (med ZIP Stat Pro kan du vælge alle de tidspunkter du vil), få tilsendt nogle selvvalgte statistikker med e-mail. Statistikkerne bliver sendt i ren tekst, og er tilstrebt at have en liniebrede på højest 75 tegn. Dette kan dog overskrides, f.eks. hvis der både skal være plads til en internetadresse, et procenttal og antal hits.
I den første tabel, kan du vælge hvilke statistikker du vil se - sæt kryds ud for "Alle" for at få tilsendt alle statistikkerne. Dog kan "Oplysninger om de seneste besøgende" ikke sendt, af tekniske grunde. Vil du kun have tilsendt enkelte statistikker, skal du krydse dem af, uden at have "Alle" afkrydset. Også her bliver "Oplysninger om de seneste besøgende" ikke sendt.
I den næste tabel, skal du vælge et eller flere tidspunkter, hvorpå du vil have tilsendt statistikkerne. I første kolonne kan du enten vælge en dato eller en ugedag. Vælger du en dato, vil e-mailen blive sendt på den pågældende dato i hver måned (findes den pågældende dato ikke i en måned, bliver mailen sendt d. 1. i den efterfølgende måned). Vælger du en ugedag, bliver mailen sendt den pågældende ugedag. I den næste kolonne kan du vælge et tidspunkt, hvorpå mailen skal sendes.
Mailen vil blive sendt, når den første besøgende efter det angivne tidspunkt ankommer. Har du angivet at du vil have sendt mailen kl. 18.00, og der først kommer en besøgende kl. 18.39, får du først mailen kl. 18.39. Du kan godt vælge at få tilsendt flere mails på samme dag. Falder tidspunktet hvorpå to eller flere mails skal sendes sammen, får du kun én. Alle mailsne bliver tilsendt til den e-mail adresse der er angivet under oplysninger
Ved at benytte kliktællere, kan du få registreret hvor mange der klikker på et bestemt link (se mere om dette, under statistik for "kliktællere"). Sådan opretter du og benytter en kliktællere:
Med ZIP Stat følger der 50 tællere (dette tal kan du sætte op eller ned hvis du har ZIP Stat Pro fra siden indstillinger). På denne side kan du nulstille dem, ændre deres navn, oprette eller slette tællere.
Du nulstiller en eller flere tællere ved at sætte et kryds i kassen under "Nulstil", og trykke på knappen "Gem". Du ændrer deres navn, ved at ændre på navnet i kassen under "Navn". Ønsker du at oprette en tæller skal du bare skrive dens navn (du finder selv på det - af tekniske grunde bør du dog kun benytte bogstaverne a-z, A-Z samt tallene 0-9) i en tom kasse ud for "Navn". Er der en tæller du ikke længere bruger, kan du slette den ved at fjerne navnet. Den blier dog ikke nulstillet af det, så hvis den skal nulstilles, skal du huske at afkrydse i kassen "Nulstil".
Hvis du under den obligatoriske kode ikke angiver en tæller (navn eller nr.), vil ZIP Stat oprette en tæller der hedder det samme som filen, hvis der ellers er en tæller uden navn ledig. Hvis sidens adresse fx. hedder http://www.zip.dk/winzip.shtml
, vil tælleren komme til at hedde winzip.shtml. Hvis der indgår et ? eller et # i adressen (fx. http://www.zip.dk/winzip.shtml?brugernavn=mig&kodeord=hej
), vil ?'et eller #'et og al efterfølgende tekst blive slettet, så adressen i parantesen, vil altså også få tælleren winzip.shtml. Se mere under den obligatoriske kode.
Når du har ZIP Stat, har du samtidig adgang til en såkaldt "voteserver", dvs. du kan oprette et eller flere spørgsmål og give folk mulighed for at vælge mellem et antal forudbestemte svarmuligheder.
I ovenstående eksempel, kan du se at der er en kolonne der hedder "Svar", hvori du kan se hvor mange stemmer hver svarmulighed har fået. Sætter du kryds i kassen "Nulstil sar" før du trykker på "Gem" knappen, bliver antal hits, dvs. antal svar, nulstillet.
Hvis en besøgende ikke svarede på alle spørgsmålene, da han/hun besvarede et eller flere spørgsmål, vil vedkommende få tilbudt at svarer på de resterende. Dvs. når du lader folk få mulighed for at svarer på ét spørgsmål, kan de svarer på alle dine spørgsmål. Du bestemmer blot hvor mange og hvilke, der skal vises direkte på din hjemmeside. De vil samtidig få tilbudt at se hvad andre svarede - har du kodeord på din statistikside (kun muligt med ZIP Stat Pro) bliver de bedt om at skrive et kodeord når du forsøger at se hvad andre har svaret.
Når folk har svaret på et spørgsmål bliver de ikke blokeret for at svarer en gang til, så er det meget vigtigt at folk ikke kan snyde (lige som ham borgmestren der stemte flere hundrede gange for en skøjtebane i en ejledende afstemning), vil det nok være en god idé at benytte en anden "voteserver". Det er dog muligt at snyde alle voteservere - ved nogle er det bare lettere end ved andre.
Hvis du ønsker at nulstille en eller flere statistikker, kan du gøre det her. Det er ret let at gøre: Du sætter kryds ud for de statistikker du vil nulstille, trykker på knappen "Gem", og så er det gjort. Hvis du vil nulstille alle statistikkerne, kan du nøjes med at sætte kryds i kassen "Nulstil alle" - hvis du har kryds i denne kasse, og sætter kryds i de øvrige kasser, vil alle statististikker blive nulstillet!
I dagene efter du har nulstillet dine statistikker, vil prognoserne ikke være særlig præcise, fordi der ikke er indsamlet særlig meget data. Dette gælder for nulstilling af "Hits pr. time" og "Hits pr. ugedag". Det kan også ske, at de bliver direkte forkerte, hvis du har nulstillet enten "Hits pr. dag i 31 dage" eller "Hits pr. måned" for sig selv, uden at nulstille den anden. Så hvis du vil nulstille en af ovenstående statistikker, vil det være en god idé at nulstille dem alle fire.
Hvis du ønsker at ændre dit kodeord, kan du gøre det ved at gå ind på siden "Kodeord", og skrive dit nye kodeord én gang i hver kasse. Dit kodeord vil ikke blive vist - i stedet vil en * representere hvert tegn. Netop fordi du ikke kan se hvad du skriver, skal du indtaste dit kodeord to gange. Når du trykker på knappen "Gem" træder det nye kodeord i kraft, og administrationsområdet vil blive genindlæst, når du trykker på linket der kommer frem.
For at få ZIP Stat til at virke skal du sætte den såkaldte obligatoriske kode ind på din hjemmeside. Denne laver du ved først gå ind på siden "Obligatorisk", som du finder i menuen til veistre på brugerområdet. Hvis du har valgt at benytte den simple udgave af brugerområdet, vil din kode genereret med det samme, og har d den avancerede udgave, skal du blot følge anvisningerne.
Hvis du ikke vælger at få talt en specifik tæller op, vælger ZIP Stat en for dig. Der vælger så vidt muligt én tæller pr. HTML-fil. ZIP Stat benytter det filnavn der bliver opgivet af den besøgendes browser, så har vedkommende f.eks. skrevet "http://www.zip.dk/ziplink/
", vil tælleren komme til at hedde "ziplink
", og ikke "index.shtml
", som filnavnet hedder i dette tilfælde. Hvis du har et domæne, vil tælleren på forsiden blive angivet som domænenavnet, f.eks. vil "http://www.zip.dk
" komme til at hedde "www.zip.dk
". Men da ZIP Stat laver tællernavnet ud fra filnavnet, og ovenstående regler, kan der opstå problemer hvis den besøgende har skrevet f.eks. "http://www.zip.dk/ziplink/index.shtml
", for så er filnavnet pludselig "index.shtml
" og ikke "ziplink
", som før. Det er ikke altid dette bliver et problem, men gør det, kan det løses ved at du angver et tællernavn for tælleren på den berørte sider, i dette tilfælde ville jeg selv kalde tælleren "ziplink
". For at angive et tællernavn for enkelte html-filer, skal du lave en obligatorisk kode for hver af dem (hvis du da ikke har så meget teknisk indsigt, at du kan finde ud af hvor i koden det angives).
Hvis der indgår et ? eller et # i adressen (fx. http://www.zip.dk/index.shtml?brugernavn=mig&kodeord=hej
), vil ?'et eller #'et og al efterfølgende tekst blive slettet, så adressen i parantesen, vil altså også få tælleren winzip.shtml.
Her kan du afkrydse hvilke spørgsmål du vil have vist, hvilket du skal gøre. Derefter trykker du på "Generer kode", og der bliver vist noget kode med skrivemaskineskrift. Denne kode sætter du ind på din hjemmeside, og når du næste gang ser den mens du er på Internettet, har du (og alle andre) mulighed for at svarer på de(t) spørgsmål du har stillet.
Når en besøgende har svaret på ét eller flere spørgsmål, vil vedkommende få mulighed for at svarer på evt. spørgsmål vedkommende ikke har svaret på. Det betyder, at hvis du lader folk få mulighed for at svarer på bare ét spørgsmål, kan de svarer på alle spørgsmål.
http://www.zip.dk/cgi-bin/zipstat/zipklik.cgi?brugernavn=zip&urlnavn=trylleri&urlnr=1
<A HREF="http://www.image.dk/~tryl/tryl.html">Trylleri</A>
, skriver jeg nu <A HREF="http://www.zip.dk/cgi-bin/zipstat/zipklik.cgi? brugernavn=zip&urlnavn=trylleri&urlnr=1">Trylleri</A>
Statistikpanelet er nu udfaset til fordel for ministatistikkerne.
For at lave en ministatistik-kode, skal du vælge linket "Ministatistik" på brugerområdet. Dette findes kun i den avancerede version. Du følger simpelt hen instruktionerne på skærmen, som vil bede dig svare på nogle spørgsmål om hvordan du ønsker din ministatistik skal se ud.
Den kode du får virker rent teknisk ved hjælp af JAVA-scripts stats, og derfor vil du kunne ændre lige så meget du vil i koderne til ministatistikken, for at tilpasse den endnu mere til dit behov.
Det er meget simpelt at lave din JAVA-script stats kode - du trykker bare på linkt til den, i menuen til venstre på brugerområdet, og så er den der. Koden skal placeres før det JAVA-script der skal benytte de variable den stiller til rådighed. Se mere om JAVA-scripts stats.
Dette link fører direkte til at vise din statistikside, med alle statistikkerne. Har du ZIP Stat Pro og kodeord på din statistikside, vil du ikke blive spurgt om kodeordret.
Dette link viser din statistikside med alle statistikker (undtagen statistikker om de seneste besøgende), men i rent tekst. Dette gør, at den kun fylder omk. 20 KB, hvor den fulde statistik let kan fylde 300 KB. Den er altså hurtigere at hente, og er din computer ikke lige den nyeste, har den heller ingen besvær med at vise den. Denne statistik er envidere god i forbindelse med lommecomputere, f.eks. programmet AvantGo til Palm. Har du ZIP Stat Pro og kodeord på din statistikside, vil du ikke blive spurgt om det når du benytter dette link, men fjerner du kodeordsdelen fra adressen, vil du blive spurgt om det.
Dette link viser alle ens statistikker i såkaldt semikolon-separeret form. Det er meningen, at du skal gemme resultatet i en fil, med efternavnet .csv. Så kan du nemlig importere denne fil i ethvert regneark (som ;-separeret tekstfil), og benytte tallene fra statistikken til at lave grafer eller beregninger.
På toplisten kan du se ZIP Stats øvrige brugere[2], sorteret efter forskellige statistikker. Du kan vælge mellem at sortere dem efter statistikkerne "antal hits i dag", "antal unikke hits", "antal hits ialt", "antal hits pr. bruger", "antal hits pr. dag", "antal hits via søgemaskiner", "max hits på en dag", "max hits på en måned" og "antal hits pr. dag". Når du går ind på toplisten vises de 50 øverste på listen, sorteret efter "antal hits pr. dag". Den statistik der sorteres efter, er samtidig den der vises hits for. Du kan selv vælge om du ønsker at se 10, 25, 50, 100, 250 eller alle brugere ad gangen. Er der flere brugere på ZIP Stat end der vises, kan du benytterne knapperne "Frem" eller "Tilbage" til at gå frem og tilbage på listen. Disse vises dog kun når de kan bruges til noget - du kan altså ikke gå videre til næste side, hvis der ikke er nogen at vise.
Når du trykker på knappen "Opdater", "Frem" eller "Tilbage", bliver den type statistik du har valgt, samt hvor mange du ønsker vist ad gangen, opdateret. Hvis du ændrer tallet hvorfra der skal vises, træder dette kun i kraft hvis du benytter "Opdater". Alle brugernavnene virker i øvrigt som et link til den enkelte brugers statistikside.
Links til statistiksider for sider med erotisk indhold (eller indhold der ikke bør ses af børn og unge under 18 år) er nedtonet, og når man klikker på linksne vises der en advarselsside. Denne side indeholder en advarsel om hvad der muligvis er på siden, og indeholder endvidere en engelsk tekst, der er konstrueret så de programmer der frasortere erotisk sider ol. gerne skulle nægte adgang allerede ved advarselssiden.
[2] Har du ZIP Stat Pro og kodeord på din statistikside, bliver du ikke medtaget på toplisten.
Indekset er pt. lukket.
JAVA-scripts stats går kort sagt ud på, at du sætte et stykke kode på din hjemmeside, hvorefter du ved hjælp af JAVA-script kan præsentere de enkeltstående statistikker, samt prognosen. Det virker ved, at koden henter et JAVA-script, som putter de respektie værdier ind i nogle variable, som du så kan benytte. Det kan fx. se således ud:
<SCRIPT language=JavaScript src="http://www.zip.dk/cgi-bin/zipstat/jsvars.cgi?brugernavn=zip"> </SCRIPT><SCRIPT language=JavaScript> document.write("Siden " + hits_siden_1_dato + " har der været hele " + hits_siden_1"); document.write(" på min hjemmeside, og " + max_hits_dag_dato); document.write(" var den dag hvor der var flest - nemlig hele " + max_hits_dag + " hits."); </SCRIPT>
Som du kan se, er JAVA-script stats et meget kraftfuldt værktøj, netop fordi du kan indsætte så mange forskellige statistikker over alt på din hjemmeside. Og hvis det bare er kørt ét sted, virker variablene over det hele, så du fx. kan skrive:
<i>Der har været <SCRIPT language=JavaScript>document.write(hits_siden_1);</SCRIPT> hits på min hjemmeside...</i>
Dette var et par brugseksempler, herunder er en liste over alle tilgængelige variable. Der er nøjere beskrivelser af de enkelte statistikker under enkeltstående statistikker og prognoser.
Variabel | Beskrivelse |
---|---|
Enkeltstående statistikker | |
hits_siden_1 | Antal hits siden datoen i næste variabel. Kan ikke nulstilles. |
hits_siden_1_dato | Datoen hvor ZIP Stat kontoen blev oprettet. |
hits_siden_2 | Antal hits siden seneste nulstilling. Datoen for denne findes i nedenstående variabel. |
hits_siden_2_dato | Datoen for hvornår statistikkerne blev nulstillet. |
unikke_hits | Antal unikke hits. |
unikke_hits_idag | Antal unikke hits registreret den pågældende dag. |
hits_pr_bruger | Hits pr. bruger |
max_hits_dag | Det højeste antal hits på én dag. |
max_hits_dag_dato | Dato for ovenstående. |
max_hits_maaned | Det højeste antal hits på én måned. |
max_hits_maaned_dato | Dato for ovenstående. |
hits_pr_maaned_03mdr | Gennemsnittet af antal hits de sidte to månder, samt det antal hits der nok kommer i denne måned. Der skal dog være min. 2 måneders data, og hvis der ikke er, er denne variabel tom. |
hits_pr_maaned_3mdr | Gennemsnittet af antal hits de seneste 3 måneder. Der skal dog være min. 3 måneders data, og ellers er variablen tom. |
hits_pr_maaned_6mdr | Gennemsnittet af antal hits de seneste 6 måneder. Der skal dog være min. 6 måneders data, og ellers er variablen tom. |
hits_pr_maaned_12mdr | Gennemsnittet af antal hits de seneste 12 måneder. Der skal dog være min. 12 måneders data, og ellers er variablen tom. |
hits_pr_dag | Antal hits pr. dag. |
hits_pr_time | Antal hits pr. time (ovenstående delt med 24). |
tid_paa_hver_side | Hvor mange minutter hver side i gennemsnit ses. |
personer_paa_siden_nu | Hvor mange personer der ser på siden når denne statistik genereres. |
Prognoser | |
procent_foer_nu | Angiver i procent hvor mange af siden besøgende der plejer at komme indtil nu. |
hits_mere_idag | Angiver hvor mange hits der nok kommer mere idag. |
hits_ialt_idag | Angiver hvor mange hits der nok ialt kommer idag. |
htis_mere_denne_maaned | Angiver hvor mange hits der nok kommer mere i denne måned. |
hits_ialt_denne_maaned | Angiver hvor mange hits der nok kommer ialt i denne måned. |
Spørgsmål og svar | |
antal_sp | Angiver hvor mange spørgsmål der er. |
antal_sv_pr_sp | Angiver hvor mange svarmuligheder der er pr. spørgsmål. |
sp[] | Array (tabel) med alle spørgsmål. Første spørgsmål har index (nummer) 0 osv. |
sv[] | Array (tabel) med alle svar. Første svar har index (nummer) 0 osv. Hvis antal_sv_pr_sp fx. har værdien 5, vil første svar i spørgsmål 0 have index 0, første svar i andet spørgsmål vil have index 4 osv. |
Andre statistikker | |
antal_kategorier | Det antal kategorier i indekset, din side er tilmeldt. |
kategori_navne[] | Array (tabel) med navnene på de kategorier din side er tilmeldt. |
kategori_placeringer[] | Array der indeholder din sides placeringer i de enkelte kategorier. |
antal_i_kategori | Array der indeholder antallet af sider, der ialt er tilmeldt de samme kategorier, som din side er tilmeldt i. |
taellere[] | Array der indeholder de enkelte undersides hits. Hitsne er placeret på samme index (tallet i []'erne), som dine tælleres nummer (se siden "Tællere" på brugerområdet). |
denne_taellers_nr | Nummeret på den tæller, der representerer den enkelte sider. Benyttes denne som index i ovenstående, fås tælletallet for den pågældende side. Hvis den pågældende side ikke har en tæller, hvis værdi er større end 0, har denne variabel værdien 0. |
hits_31_dage[] | Array der indeholder de hits der er registreret de seneste 31 dage, svarende til statistikken pr. dag i en måned. Index 0 i array'en svarer til d. 1., index 1 er d. 2. osv. |
http://www.zip.dk
en url. Se hjemmeside.Nogle programmer kan download en hjemmeside (fx. statistiksiden), og importere tabellerne til deres eget dataformat. Dette kræver dog at de har navne, og at man kender disse. Følgende er en liste over de tabelnavne der er brugt på statistiksiden.
Navn | Beskrivelse |
---|---|
enkeltstat | Enkeltstående statistikker |
prMaanedAar | Pr. måned i et år |
prDagMaaned | Pr. dag i en måned |
prTime | Pr. time |
prUgedag | Pr. ugedag |
topDomaener | Topdomæner |
domaener | Domæner |
browsere | Browsere |
styresystemer | Styresystemer |
sprog | Sprog |
oploesning | Opløsninger |
antalFarver | Antal farver (i bit) |
javaSupport | JAVA-support |
taellere | Tællere |
jsSupport | JAVA-script support |
bevaegelser | Bevægelser |
klikTaellere | Kliktællere |
sOrd | Søgeord |
sMask | Søgemaskiner |
svar | Svar |
senesteHits | Seneste besøgende |
indgangssider | Indgangssider |
udgangssider | Udgangssider |