Når du skriver...

...så lad være med at skrive dit brugernavn. Jeg har nemlig sprcielt øje på dig, og følger konstant med i hvilke problemer du kan have, og tænker ikke spor på andre end dig.

...så skriv aldrig hvad dit problem er. Jeg elsker at bruge flere timer på at kigge alle mulige ting igennem, for blot at finde ud af at det var dig der havde misforstået noget.

...så kig aldrig på hjælpesiden, i OSS'en eller teksten omkring funktionen. Det kunne jo være at du fandt svaret, og jeg elsker jo at skrive det hele for dig. Det er nemlig en god undskyldning for mig for ikke at udvikle på ZIP Stat, og det er jo så morsomt at skrive det man allerede har skrevet én gang før.

...når du piller i den obligatoriske kode og den derfor ikke virker, så skriv og lad endelig være med prøve at sætte en ny kode ind først. Jeg elsker nemlig at kigge sider med dårlig HTML igennem for at finde ud af at du piller i noget du ikke har forstand på.

...når du fjerner alt java scriptet fra den obligatoriske kode, så skriv endelig og fortæl mig at ZIP Stat ikke virker. Jeg har nemlig valgt at putte en masse java script ind i koden, fordi java scriptet ikke gør noget som helst, og fordi java script er noget ondt noget der bruges til at vise reklamer.

...når du investerer mange penge i en båtnakkeeditor som FrontPage, så lad endelig være med at finde ud af hvordan den virker. Spørg mig! Jeg kender nemlig intet til den, fordi jeg synes den er noget af det værste bras der findes, så jeg vil med glæde fortælle dig det. Så slipper du også for sådan noget irreterende kurser, og lige frem at læse i dens hjælp.

...skriv alle vigtige postmeddelelser med STORE BOGSTAVER. Mail-serveren opfatter disse som haster og leverer dem EXPRESS til mig via tankeoverførsel. Endvidere elsker jeg at folk råber mig ind i fjæset.

...så skriv altid kun dit brugernavn eller sidens titel i subject. Hele min verden drejer sig om dig, så når jeg ser en mail med overskriften "Bøtte Hirses Hundegård" ved jeg straks hvad det drejer sig om.

...så skriv hele dit spørgsmål i e-mailens subject og ikke noget i resten af mailen. Så ser det nemlig ud som om du har brugt meget kort tid på at skrive din e-mail, og det motiverer mig til at svare lyn hurtigt og give dig et langt og grundigt svar.

...så giv mig ordre som "Det order du lige" og den slags. Jeg elsker at udføre dette frivillige arbejde, og blive behandlet som en tjener eller stikirend dreng. Ordre som denne er netop det der driver hele værket, og er årsagen til at jeg fortsat har lyst til at drive ZIP Stat.

...og der er krise fordi der ikke er noget der virker, så er det specielt vigtigt at du skriver så lidt som muligt om hvad der er galt. Så skal jeg nemlig ikke læse så meget i e-mail, og kan i stedet bruge tiden på at finde en fejl jeg ikke ved hvad er.

...så kald mig endelig Mikkel. Jeg hedder nemlig Mikkelsen til efternavn, og synes det er rigtig sjovt og bliver i bedre humør, når den ene efter den anden skal spille smart.

...så skriv få timer efter, og spørg om jeg har fundet løsningen. Jeg bruger nemlig alt min tid på at se om der er kommet nye mails fra dig, og når jeg finder en løsning på et problem gør jeg aldrig noget.

...så skriv ikke, nej ring. Når jeg på kontaktsiden skriver at jeg ikke ønsker at blive kontaktet telefonisk omkring ZIP Stat, så mener jeg det nemlig ikke. Det er nemlig vigtigt for mig, at folk opstøver mit telefonnummer, og lægger beskeder på min telefonsvare hvor de beder om at blive ringet op. Jeg har mange penge, og ønsker at betale for at hjælpe dig.